Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Χ-τύπου για το νέο σχήμα διοίκησης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τους λόγους για τους οποίους καθυστερούσε ο ανασχηματισμός.

Όπως μαθαίνουμε, στην χθεσινή συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος ανακοίνωσε τα ονόματα που θα τον πλαισιώσουν ως αντιδήμαρχοι, πρόεδροι των νομικών προσώπων και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αφού, βέβαια, προηγήθηκαν οι ζυμώσεις και τα κατ’ ιδίαν ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες.

Είδηση αποτελεί, όπως είχαμε γράψει, ότι θέσεις ευθύνης παίρνουν ο Ηλίας Μπάρμπας, ο οποίος μολονότι είχε εκλεγεί με την παράταξη του Γιώργου Παπαδημητρίου ανεξαρτητοποιήθηκε από αυτή και προσχώρησε στην παράταξη του Νίκου Μπάμπαλου, και ο Πάνος Σπηλιόπουλος, πρώτος επιλαχόντας δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της ΑΚΕΠ. Ο Ηλίας Μπάρμπας ορίζεται Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ο Πάνος Σπηλιόπουλος Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Η υπόλοιπη ομάδα διοίκησης του Δήμου έχει ως εξής:

Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος παραμένει στην Αντιδημαρχία των Οικονομικών. Ομοίως η Δέσποινα Αϊβατζίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου Αντιδήμαρχος Διοίκησης και ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού. Νέοι αντιδήμαρχοι ορίζονται, εκτός από τον κ. Μπάρμπα, ο Ηλίας Μοσχονάς με ευθύνη το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη και τα Ειδικά Συνεργεία, καθώς και ο Γιώργος Οικονομίδης με χαρτοφυλάκιο στο κομμάτι της Υγείας και της Τρίτης Ηλικίας.

Εντεταλμένοι σύμβουλοι παραμένουν ο Μάνος Βαβουράκης στην Καθαριότητα, ο Δημήτρης Τσεκούρας στην Δημοτική Αστυνομία, η Μαίρη Ιγγλέση στον Πολιτισμό, ενώ τις προεδρίες τους κρατούν ο Νίκος Σπυρόπουλος στην ΚΕΑΕΔΗΑ, η Μαριάννα Ζούρου στον ΟΠΑΚΜ, η Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και ο συνεργαζόμενος Δημήτρης Ταβουλάρης (πρώην επικεφαλής παράταξης Ρήξη και Ανατροπή) αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου (πρόεδρος παραμένει η Μαίρη Ιγγλέση).

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου εντός των επόμενων ωρών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ