Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απαλλαγή τροφείων για τους γονείς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποφάσισε την απαλλαγή των γονιών με παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς από την υποχρέωση καταβολής τροφείων για το διάστημα που αυτοί παραμένουν κλειστοί, λόγω του lockdown.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΟΠΑΚΜ, η απαλλαγή στα τροφεία θα έχει αναδρομική ισχύ από 16 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για όσο οι σταθμοί παραμένουν σε αναστολή λειτουργίας.
«Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, να αφαιρέσουμε κάποια από τα οικονομικά τους βάρη μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι. Βεβαίως, είμαστε πάντα έτοιμοι, έχοντας καθαρίσει, απολυμάνει και ανεφοδιάσει τους παιδικούς μας σταθμούς με όλα τα υλικά προστασίας, τηρώντας φυσικά τα μέτρα προφύλαξης, να υποδεχθούμε και πάλι τα παιδιά της πόλης όταν δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία των σταθμών», σχολιάζει σχετικά η πρόεδρους του Οργανισμού, δημοτική σύμβουλος, Μαριάννα Ζούρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ