Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

ΑΚΕΠ: “Σε κατάσταση αποσύνθεσης η παράταξη του κ. Μπάμπαλου”

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα επίθεση κατά της δημοτικής αρχής Ηρακλείου Αττικής εξαπέλυσε η ΑΚΕΠ

Τους λόγους που δε συμμετείχε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης του Ηρακλείου Αττικής εξηγεί με ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας “ΑΚΕΠ”, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο, κ. Παντελή Βλασσόπουλο, στην οποία αναφέρει τα εξής:
“Εντυπωσιακό! Κατήγγειλε ο κ. Μπάμπαλος ονομαστικά τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης επειδή δεν συμμετείχαν στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να του δημιουργήσουν απαρτία. Απέφυγε όμως να αναφερθεί ονομαστικά στους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης που του έδωσαν την απαιτούμενη απαρτία. Ανέφερε μάλιστα ότι η παρουσία τους δεν ήταν απαραίτητη για να ξεκινήσει η συνεδρίαση. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την οριακή παρουσία των 17 Συμβούλων εκ των οποίων οι 3 ήταν της Αντιπολίτευσης.
Για να είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν διευκρινίζουμε ότι η απόφαση μας να μην προσφέρουμε απαρτία στον κ. Μπάμπαλο ήταν απόφαση της παράταξης και όχι των καταδοθέντων Δημοτικών Συμβούλων μας.
Και η απόφασή μας αυτή ισχύει για όλες τις συνεδριάσεις μέχρι τις εκλογές. Δεν πρόκειται να δώσουμε στην, σε κατάσταση αποσύνθεσης, παράταξη του κ. Μπάμπαλου τη δυνατότητα να περνάει ρουσφετολογικές ή βλαπτικές για τους συμπολίτες μας αποφάσεις. Ας αναζητήσει αλλού δεκανίκια και πρόθυμους.
Και επειδή μας ενδιαφέρει πάνω από όλα η ομαλή λειτουργία του Δήμου μας δηλώνουμε και δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε οποιαδήποτε συνεδρίαση έχει ως μοναδικά θέματα, ζητήματα που αφορούν την τρέχουσα λειτουργία του Δήμου και αμοιβές προσωπικού. Τα ρουσφέτια και τις πανάκριβες αγορές ας τα περάσει με την Δημοτική του ομάδα και με όσους επιθυμούν να στηρίξουν τις επιλογές του.
Όσο για την ουσία των χθεσινών αποφάσεων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ