Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΑΕ Ηρακλείου: “Τολμήσατε να ενώσετε την φωνή σας με τις φωνές όσων διεγείρουν τα πάθη και το φανατισμό”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε νέα δήλωση μετά τις αντιδράσεις για τον τραυματισμό του Μανώλη Τσουτσουδάκη προχώρησε η ΑΕ Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

“Δυστυχώς η ανακοίνωση που, ελπίζουμε εν θερμώ και εντελώς απερίσκεπτα, εξέδωσε η Διοίκηση του Χολαργού δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Κατ` αρχάς, επαναλαμβάνουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον παθόντα ποδοσφαιριστή Μάνο Τσουτσουδάκη. Από κει και πέρα, ο τρόπος εκμετάλλευσης του ατυχούς αυτού γεγονότος και δη από ανθρώπους που θέλουν να ισχυρίζονται ότι υπηρετούν το ποδόσφαιρο, ξεπέρασε κάθε όριο ιταμότητας. Στιγματίζετε, κύριοι της Διοίκησης του Χολαργού, ως εγκληματία (!) ένα νεαρό παιδί, εξαίρετου χαρακτήρα και ήθους, για έναν σοβαρό τραυματισμό που παντελώς άθελά του προκάλεσε, λόγω κακής εκτίμησης μιας φάσης. Ένα νεαρό παιδί που εκτός από καταρρακωμένο και συντετριμμένο, έχει γίνει και αποδέκτης επώνυμων και ανώνυμων απειλών κατά της σωματικής του ακεραιότητας (άραγε υποψιάζεστε τους ηθικούς αυτουργούς, μιας και αρέσκεστε σε εντοπισμό τέτοιων;). Τολμάτε να κατονομάζετε ως ηθικούς αυτουργούς του ατυχούς συμβάντος τους προπονητές της ομάδας. Η μακρόχρονη επιτυχημένη διαδρομή του τεχνικού μας επιτελείου σε ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία, αποτελεί ίσως την μοναδική αρμόζουσα απάντηση σε αιτιάσεις που στερούνται σοβαρότητας. Προς επίρρωση των ανωτέρω, παραθέτουμε το γεγονός, ότι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες του Χολαργού, μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο Μάνος Τσουτσουδάκης, αναζήτησαν και βρήκαν τον προπονητή μας κο. Λουκά Ρόπα πριν την έναρξη του μεταξύ μας αγώνα, προκειμένου να τον χαιρετήσουν, δείχνοντας κατά αυτόν το τρόπο τον μεγάλο σεβασμό που τρέφουν στο πρόσωπό του, ειδικά δε ο Μάνος Τσουτσουδάκης που στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τον είχε προπονητή του στον Απόλλωνα Αθηνών. Ο δήθεν ηθικός αυτουργός άλλωστε ήταν αυτός που μετέφερε με τα ίδια του τα χέρια εκτός αγωνιστικού χώρου τον τραυματία Τσουτσουδάκη.

 

Δείτε επίσης: ΑΕ Ηρακλείου: Δήλωση για τον τραυματισμό του Μανώλη Τσουτσουδάκη

 

Το πρόβλημα, κύριοι, θα ήταν μικρό, εάν το μόνο που πετυχαίνατε ήταν να εκτίθεστε στα μάτια της υγιούς ποδοσφαιρικής κοινότητας του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και να βρίσκεστε σε διάσταση ακόμα και με αυτό που πραγματικά πιστεύουν για το ατυχές γεγονός οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές σας.

Το πρόβλημα, όμως, είναι μεγάλο για όσα ανωτέρω αναφέρουμε και επίσης διότι τολμήσατε να ενώσετε την φωνή σας με τις φωνές όσων διεγείρουν τα πάθη, το μίσος και τον φανατισμό και καλούν σε αντίποινα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας.”

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ