Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Έφη Κανλή: Η νέα δημοτική σύμβουλος στη θέση του Γ. Οικονομίδη μιλά αποκλειστικά στον Χ-τύπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το κενό που άφησε η απώλεια του Γιώργου Οικονομίδη, ο οποίος έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή ενώ διατελούσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, έρχεται να συμπληρώσει η Έφη Κανλή.

Η κα Κανλή είναι η πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού της πλειοψηφίας και έτσι, ορκίστηκε νέα δημοτική σύμβουλος από τον δήμαρχο της πόλης, Νίκο Μπάμπαλο.

Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο Χ-τύπο για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, αλλά και για το γεγονός που “προμήνυσε” αυτό το “κάλεσμα ευθύνης” για εκείνη:

“Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα αναλαμβάνοντας τη μεγάλη ευθύνη να υπηρετήσω από τη θέση της δημοτικής συμβούλου την πόλη που μεγάλωσα, μένω και αγαπώ.

 

 

Από τη μία τιμή και χαρά, που μου δίνεται η ευκαιρία να ανταποδώσω ακόμα πιο ενεργά την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες στο πρόσωπό μου και να βοηθήσω τη δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου να κάνει ακόμα περισσότερα για το Ηράκλειο.

Από την άλλη λύπη, γιατί αυτή η ανάληψη γίνεται στη θέση του Γιώργου του Οικονομίδη, η απώλεια του οποίου μας συγκλόνισε και μας στεναχώρησε βαθιά όλους. Αυτό που με παρηγορεί και θα αποτελέσει οδηγό για την πορεία μου είναι πως ξέρω ότι και ο Γιώργος θα το ήθελε αυτό, ότι δηλαδή θα μου έδειχνε εμπιστοσύνη να συνεχίσω στα βήματά του. Η τελευταία φωτογραφία, που ανέβασε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μια φωτογραφία που ήμασταν μαζί. Δεν ξέρω εάν αυτό ήταν ένα μήνυμα – κάλεσμα ευθύνης για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, ξέρω όμως ότι θα αντλήσω δύναμη από αυτή την κίνηση για να τιμήσω με αξιοπρέπεια και τη μνήμη του αλλά και την πόλη μας.

Για τον Γιώργο, λοιπόν. Για το Ηράκλειο…”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ