Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο πρώτο κουδούνι

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα έργα, αγορά υπολογιστών και δια δραστικών πινάκων εξήγγειλε ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος

Έτοιμα και λειτουργικά τα σχολικά κτίρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, περίμεναν τους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.
Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε τους προηγούμενους μήνες να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες: βαψίματα, ανακαινίσεις, ενίσχυση υποδομών, προμήθεια υλικών, παρεμβάσεις ασφάλειας, καθαρισμοί, αύξηση πρασίνου, προκειμένου η χρονιά να ξεκινήσει και να κυλήσει απόλυτα ομαλά.
«Δουλέψαμε πολύ όλο το καλοκαίρι για να έχετε ένα σχολείο όμορφο και λειτουργικό. Ο Δήμος μας θα είναι μαζί σας, για ό,τι χρειαστείτε. Έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε ψηλά σε προτεραιότητα την Παιδεία. Για αυτό μην διστάσετε, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, να μας ζητάτε ό,τι νομίζετε, ό, τι μπορεί να κάνει την σχολική ζωή πιο εύκολη, πιο παραγωγική», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, στους αγιασμούς των σχολείων.

Ακόμα 500.000 ευρώ για έργα μέσα στην χρονιά
Το μήνυμα του δημάρχου θα περάσει σύντομα και στην πράξη αφού ο Δήμος, θυμίζουμε, έχει εξασφαλίσει 500.000 ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος προκειμένου να τα διαθέσει σε ένα έργα αναβάθμισης των σχολείων της πόλης. Τις επόμενες ημέρες η δημοτική αρχή θα είναι σε θέση να ξεκινήσει την δημοπρασία των παρεμβάσεων ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στα σχολικά κτίρια.

Συν 300.000 ευρώ για νέες τεχνολογίες
Και η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου δεν σταματά εκεί. Διαθέτει 300.000 ευρώ με τα οποία θα αγοραστούν νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δια δραστικοί πίνακες σύγχρονης τεχνολογίας για τις αίθουσες των σχολείων του Ηρακλείου: δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ