Ελάτε στην παρέα μας

Ηλιούπολης

Ηλιούπολη: Προληπτικά τεστ στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ηλιούπολης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκε χθες Τρίτη 5/5/2020 τη Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά» και για προληπτικούς λόγους πραγματοποίησε λήψη βιολογικού δείγματος για μοριακό έλεγχο κορωνοϊού, από όλους τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και το προσωπικό της μονάδας.

Με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας και παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου κ. Σταύρου Γεωργάκη, της Προέδρου του ΝΠΔΔ κυρίας Δήμητρας Τσιόγγα και της Αντιπροέδρου κυρίας Γεωργίας Τζούμα εξετάστηκαν οι 15 φιλοξενούμενοι, οι 18 εργαζόμενοι που απασχολούνται σε 3 βάρδιες την περίοδο αυτή και ο εξωτερικός ιατρός.Σύμφωνα με την σημερινή απάντηση του ΕΟΔΥ, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ, από την πρώτη στιγμή εφοδίασαν την μονάδα με όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα υγιεινής και προστασίας, έλαβαν αυστηρά μέτρα προστασίας των ηλικιωμένων με απαγόρευση εξόδων, απαγόρευση επισκέψεων συγγενών, διακοπή των εκκλησιαστικών λειτουργιών και εφαρμογή αυστηρού πρωτοκόλλου για την ασφάλεια όλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ