Ελάτε στην παρέα μας

Ηλιούπολης

Ηλιούπολη: Νέο ωράριο στην Αγορά των Βιοκαλλιεργητών

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλάζει το ωράριο στην Αγορά των Βιοκαλλιεργητών στον δήμο Ηλιούπολης.

H Αγορά των Βιοκαλλιεργητών που γίνεται στο Δήμο Ηλιούπολης κάθε Τετάρτη, στο οικόπεδο έναντι της Πλατείας Παλαιών Πατρών Γερμανού (Πλατεία ΙΚΑ), από τις 01/07/2020 άλλαξε ωράριο και θα λειτουργεί από τις 16:00 έως τις 19:30, ακολουθώντας το θερινό ωράριο των Αγορών των Βιοκαλλιεργητών στην Αττική.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Κάτοικος της περιοχής

    3 Ιουλίου 2020 at 11:26 πμ

    Αλήθεια ο “νόμος” (ώρες κοινή ησυχίας στον Ποινικό Κώδικα κατά τη θερινή περίοδο από 15.00 έως 17.30, η διατάραξη της τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε μηνών), παραβιάζεται ή όχι??? Ποιος θα προστατέψει όλους αυτούς που κατοικούν γύρω από αυτό το οικόπεδο???
    Ποιος θα σταματήσει τα κορναρίσματα, τις φωνές και τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των “πελατών” ζευγαριών για το τι θα αγοράσουν ή αν ήταν καλή η τιμή που το αγόρασαν κλπ???
    Ποιος θα απαγορεύσει τις γεννήτριες για τον θόρυβο που κάνουν???
    Ποιος θα ρυθμίζει (σιωπηλά χωρίς σφυρίχτρα) την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους από το οικόπεδο καθώς “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο” και παρκάρει όπου βρει αδιαφορώντας αν κλείνει τη διάβαση των ΑΜΕΑ, αν κλείνει τη γωνία και δεν χωράει ο επόμενος “πελάτης” να στρίψει, για να έρθει ή να φύγει???
    Υπάρχουν κι άλλες ερωτήσεις που δεν χωράνε σε ένα σχόλιο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ