Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εργατικό ατύχημα σε εργαζόμενο της καθαριότητας στο Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Εργατικό ατύχημα σε εργαζόμενο της καθαριότητας στο Δήμο Ηλιούπολης.

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

“Σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων τραυματίστηκε συνάδελφος όταν κατά το άδειασμα του κάδου εκσφενδονίστηκε τζάμι και τον έκοψε στο μέτωπο.

Μεταφέρθηκε στο ΚΥ της Ηλιούπολης για τις πρώτες βοήθειες αλλά δυστυχώς δεν του παρασχέθηκαν γιατί το ΚΥ έχει γίνει εμβολιαστικό κέντρο. Οι ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης τεράστιες, αντί να πάρει μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, κλείνει τα Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα, τα κάνει εμβολιαστικά κέντρα. Το αποτέλεσμα, για εργαζομένους, συνταξιούχους, μακροχρόνια ασθενείς, παιδιά, γυναίκες, λαϊκά νοικοκυριά, ένας δύσβατος αγώνας δρόμου. Παίζουν με τις ζωές μας.

Το εργατικό ατύχημα που έγινε σήμερα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εργατικών ατυχημάτων στους δήμους. Οι εργαζόμενοι στους δήμους καθημερινά αντιμετωπίζουμε αντίξοες, ανθυγιεινές συνθήκες με πολύ μεγάλη επικινδυνότητα. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ρισκάρουμε τις ζωές μας ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ μας. Ευχόμαστε στο συνάδελφο γρήγορη ανάρρωση !!!Το Δ.Σ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ