Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Βανδαλισμούς σε παρατηρητήριο καταγγέλει η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

H Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης με ανακοίνωση της καταγγέλει βανδαλισμούς στο παρατηρητήριο Η3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας λύπη, ανεβαινοντας στο παρατηρητηριο Η3, σήμερα το πρωί, αντικρίσαμε το τραγικά δυσάρεστο θέαμα που βλέπετε κι εσείς στις αποκαρδιωτικές φωτογραφίες παρακάτω.
Για ακόμη μία φορά, δημόσια περιουσία και μάλιστα ένας χώρος που βρίσκεται μέσα στο βουνό για την πυρασφάλεια του Υμηττού μας, δέχτηκε βανδαλισμό. 

Φθορές προκλήθηκαν τόσο εξωτερικά του κτιρίου, όσο και στο εσωτερικό, με πολλά αντικείμενα να έχουν αχρηστευτεί πλήρως, από την “οργή” κάποιων επιτήδειων ανεγκέφαλων, που αποφάσισαν ότι το βουνό είναι “τσιφλίκι” τους και μπορούν να καταστρέψουν ό,τι βρίσκεται σε αυτό.

Το καπρίτσιο τους, αναγκάζει το βουνό να μένει αφύλακτο, σε αυτή την κρίσιμη αντιπυρική περίοδο, καθώς το παρατηρητήριο δεν μπορεί να επανδρωθεί, εως την επιδιόρθωση των βλαβών του.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας και τον Υμηττό μας, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Basilis Kritikos και τον ΣΠΑΥ Υμηττός, για την άμεση ανταπόκρισή τους αλλά και τη συνδρομή τους με κάθε τρόπο στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που ανέκυψε.

Έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την εξεύρεση των δραστών. 

Πηγή και άλλες φωτογραφίες (εδώ)”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ