Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Συνάντηση Πατούλη – Θώδα για τα έργα του Δήμου Ζωγράφου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ζωγράφου Β. Θώδα με στόχο τη δρομολόγηση απαιτούμενων έργων.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, βρέθηκε η πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε νέα υπό ένταξη έργα καθώς και σε ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο το οποίο είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.
Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε το έργο της υπογειοποίησης κάδων, η υλοποίηση παρεμβάσεων περιβαλλοντικής αναβάθμισης και η υλοποίηση δράσεων με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά όπως τα pocket park σε γειτονίες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του από την αποτελεσματική συνεργασία και επισήμανε ότι είναι σημαντική η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν όπου υπάρχει ωρίμανση μελετών, αυτές να κατατεθούν άμεσα προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα εξασφάλισης χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ