Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Καράτε Κωφών ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους αθλητές και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Καράτε Κωφών συνάντησε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Γιώργο Γιαννακόπουλο, βρέθηκε στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και παρακολούθησε μία από τις προγραμματισμένες προπονήσεις των αθλητών που διεξάγονται στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους αθλητές και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στον επόμενο στόχο τους που είναι η Ολυμπιάδα Κωφών, η οποία θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο στη Βραζιλία. «Είμαστε υπερήφανοι που στον Δήμο Ζωγράφου φιλοξενούμε τόσο σπουδαίους αθλητές. Ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια που κάνετε. Ευχόμαστε, με τη βοήθεια του διακεκριμένου προπονητή σας, να ευοδωθεί ο στόχος σας και να πετύχετε τη διάκριση που τόσο επιθυμείτε», δήλωσε ο κ. Θώδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παππάς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζωγράφου και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. για τη στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Ζωγράφου στην Εθνική Ομάδα Κωφών με την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης» και του Δημοτικού Γυμναστηρίου για τις προπονήσεις των αθλητών. «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα όσο και τον φίλο και πρόεδρο του ΝΠ Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Γιαννακόπουλο που αγκάλιασαν αμέσως την προσπάθεια αυτής της Εθνικής Ομάδας και μας πρόσφεραν την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» αλλά και το γυμναστήριο του Δήμου Ζωγράφου όπου και εκεί όταν επιτρέπουν οι περιορισμοί λόγω covid, κάνουμε το μέρος της προετοιμασίας μας που αφορά ενδυνάμωση με όργανα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ