Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στη νέα εποχή συλλογής οργανικών αποβλήτων θα μπει ο Δήμος Ζωγράφου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα απορριμματοφόρα σύγχρονης τεχνολογίας για τη συλλογή βιο-αποβλήτων που θα παραλάβει ο Δήμος Ζωγράφου τους επόμενους μήνες, είδε από κοντά ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμο Μπουλούκο πήγαν στην έδρα της εταιρείας KAOYΣΗΣ Α.Ε. που είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην Ελλάδα, στον τομέα κατασκευής εξοπλισμού διαχείρισης απορριμμάτων και παρακολούθησε επίδειξη του τρόπου λειτουργίας των τεσσάρων απορριμματοφόρων που θα παραλάβει ο Δήμος Ζωγράφου στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα έχουν στόχο τη διαμόρφωση μίας νέας καθημερινότητας στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων.

Τα συγκεκριμένα απορριμματοφόρα που θα προμηθευτεί ο Δήμος Ζωγράφου μέσω της Περιφέρειας Αττικής, είναι υψηλής τεχνολογίας με ενσωματωμένο πλυντήριο κάδων, προκειμένου εκτός από τη συλλογή των οργανικών απορριμμάτων, να καθαρίζουν την ίδια στιγμή τους κάδους από τα υπολείμματα.

«Τα συγκεκριμένα απορριμματοφόρα θα βάλουν τον Δήμο Ζωγράφου στη νέα εποχή ανακύκλωσης και διαχείρισης οργανικών αποβλήτων και θα βοηθήσουν να γίνει η πόλη μας πιο καθαρή και κυρίως χωρίς την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Ευχαριστώ την εταιρεία ΚΑΟΥΣΗΣ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον με στόχο ένα πιο καθαρό και πράσινο Δήμο», δήλωσε ο κ. Θώδας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Ζωγράφου είδε και το όχημα 4Χ4 που έχει παραγγείλει ο Δήμος μέσω leasing στην εταιρεία ΚΑΟΥΣΗΣ και θα είναι ειδικά εξοπλισμένο με αλατιέρα και «μαχαίρι» για να καλύπτει όλες τις εκχιονιστικές ανάγκες, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στο συγκεκριμένο τομέα στο Δήμο Ζωγράφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ