Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πρωταθλητής ο Ηλυσιακός

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα ματς με πολλά επεισόδια πήρε την ισοπαλία στον Χολαργό

Χολαργός και Ηλυσιακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους Ζωγραφιώτες να κατακτούν το πρωτάθλημα και να ετοιμάζονται πλέον για τα μπαράζ με τους πρώτους των άλλων ομίλων.

Ο Ηλυσιακός τερμάτισε με 54 βαθμούς, ενώ ο Χολαργός με 51 βαθμούς τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ επιφυλακτικά στο ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν μια υποψία φάσης στο 13′ όταν το φάουλ του Τσαγκάρη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 20′ ξεκίνησε μια αντιπαράθεση στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που γρήγορα γενικεύτηκε, με αντιξειμενα, πέτρες, καθίσματα, φωτοβολίδες να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 25′ να υπάρξει διακοπή τεσσάρων λεπτών, με την κατάσταση να εκτονώνεται και το ματς να συνεχίζεται.

Στο 35′ το σουτ του Κασσιανού κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 38′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ταχιράι με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο ημίχρονο επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτερων εκτονώθηκε γρήγορα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 49′ όταν ο Μπαλαχτσής σούταρε αλλά ο Μπαλασάκης μπλόκαρε. Και ενώ κανείς θα περίμενε ο Χολαργός με το αριθμητικό πλεονέκτημα να πιέσει για την νίκη, έγινε το αντίθετο. Ο Ηλυσιακός κυριάρχησε, έλεγξε απόλυτα το ματς και με άριστη διαχείριση έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ήταν αυτός που είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 52′ όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή, το σουτ του Κασσιανού σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια τα διαδοχικά σουτ σταμάτησαν στα σώματα.

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Μπαϊρακτάρη (άριστοι και οι βοηθοί Σαμοΐλης και Αραβίδης) βρήκε τους παίχτες, παράγοντες και φίλους του Ηλυσιακού να πανηγυρίζουν την δίκαιη κατάκτηση του τίτλου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσηςμ Τσάγκαρης, Γαλάτης (73΄Τσίρος), Μιχελής (73′ Μπόλης), Βλασσόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46′ Ζαχαρόπουλος), Κομνηνός (83′ Μυλωνάς), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Κοντογιάννης, Σκούμας.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μπαλασάκης, Χρονόποπυλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (86′ Σινομάτι), Τσλέργας, Ανχελ, Μαρίνου (90′ Γαλημίτης), Λέκκας.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ