Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Ζωγράφου: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της παιδικής χαράς στην πλατεία Μερκάτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις εργασίες για τη μερική ανάπλαση και συντήρηση της παιδικής χαράς στην πλατεία Μερκάτη επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρη Δήμα.

Οι εργασίες περιελάμβαναν την επιδιόρθωση του παλαιού εξοπλισμού και την ενίσχυση με νέα όργανα. Το δάπεδο αντικαταστάθηκε με πλακίδια ασφαλείας ,τα οποία είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και η ελαστικότητα τους προσφέρει ένα ασφαλές παιχνίδι. Επιπλέον, στην είσοδο από την Γεωργίου Παπανδρέου, δημιουργήθηκε ράμπα ΑμΕΑ, για την εξυπηρέτηση και την πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες και ο συνολικός χώρος περιφράχθηκε με μεταλλικά κιγκλιδώματα ύψους δύο μέτρων.

Η εν λόγω παιδική χαρά είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά και με ασφάλεια τα παιδιά της πόλης μας, μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε μέσω της χρηματοδότησης που έλαβε ο Δήμος Ζωγράφου από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ “. Στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι να υπάρξουν ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές σε ολόκληρη την πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ