Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εξάρθρωση σπείρας που χτυπούσε ντελιβεράδες από το Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία ακόμη επιτυχή επιχείρηση προέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου, εξιχνιάζοντας ληστεία που σημειώθηκε σε βάρος διανομέα φαγητού.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 μία τα ξημερώματα, την ώρα που το θύμα αναζητούσε στα κουδούνια πολυκατοικίας, δίπλα στο άλσος της Πανεπιστημιούπολης το επίθετο του πελάτη, για να του παραδώσει την παραγγελία, εμφανίστηκαν μπροστά του πέντε άτομα και υπό την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν τα  χρήματα των εισπράξεων και διέφυγαν μέσα από το άλσος.

Κατά την έρευνά της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει  τα στοιχεία του ένοικου της πολυκατοικίας ερήμην του για να κάνουν την παραγγελία και να παγιδεύσουν το θύμα τους, στο οποίο έστησαν ενέδρα.

Το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου συνέλαβαν έναν εκ των 5 δραστών. Πρόκειται για 17χρονο αιγυπτιακής υπηκοότητας, κάτοικο Παγκρατίου, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

Το Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου καλεί τους πολίτες αν αντιληφθούν οποιοδήποτε ύποπτο περιστατικό να καλούν  στο 210- 7773482

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ