Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης για το «φρένο» στο delivery του Αγίου Φωτός [βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την πρωτοβουλία που θέλησαν να πάρουν δήμαρχοι, ούτως ώστε να μεταφέρουν το Άγιο Φως κατ’ οίκον στους δημότες μίλησαν οι δήμαρχοι Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος και Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κωνσταντάτος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η διαδικασία είχε σχεδιαστεί να γίνει όπως συμβαίνει τώρα με το «Βοήθεια στο Σπίτι» για τρόφιμα, υπηρεσίες, φάρμακα και αγαθά.

Ο κ. Κωνσταντάτος πρόσθεσε ότι είχε ενημερώσει σχετικά τους μητροπολίτες της πόλης του, οι οποίοι είχαν εκφράσει τον ενθουσιασμό τους για την κίνηση αυτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωστούρος ανέφερε ότι η Αυτοδιοίκηση θα είναι αυτή που θα παραδειγματίσει τους πολίτες για την εφαρμογή όλων των μέτρων ασφαλείας και του «Μένουμε σπίτι». «Κάθε μέρα οι δήμοι έχουν δεκάδες ανθρώπους καθημερινά στους δρόμους, εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, για να βοηθήσουν τους πολίτες» τόνισε, προσθέτοντας ότι η διαδικασία θα βοηθούσε να μην πάνε οι πιστοί έξω από τις εκκλησίες.

«Έτσι δεν βρίσκεται και χώρος για αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν, χωρίς να εφαρμόζουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας» κατέληξε ο κ. Κωστούρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ