Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη φέτος το Πάσχα οι Κοινωνικές Δομές Δήμου Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν διανομή πασχαλινών & άλλων ειδών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε όλους τους δικαιούχους των Δομών. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8/4 πραγματοποιήθηκε δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων (τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, λαμπάδες, παιχνίδια) για τα ανήλικα μέλη των οικογενειών των Κοινωνικών Δομών, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν.

Επίσης, από την Τρίτη 12/4 – παράλληλα με την μηνιαία διανομή ειδών παντοπωλείου στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου- μοιράστηκαν τσουρέκια και είδη ατομικής υγιεινής σε όλους τους δικαιούχους της Δομής.

Την Μεγάλη Εβδομάδα έγινε διανομή τσουρεκιών, βαμμένων κόκκινων αυγών και πτηνοτροφικών προϊόντων στους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Συσσιτίου.

Στόχος ήταν  τις ημέρες των εορτών να ενταθεί η προσπάθεια για κοινωνική προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης και να δοθεί χαρά στα παιδιά.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ