Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Βράβευση του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων και του 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων και το 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης βραβεύτηκαν με το 2ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο».
Μετά τη βράβευση του έργου eTwinning «Mentoring.sch» με εθνική και πανευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας το 3ο ΓΕΛ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία με το έργο ‘EU DEBATE’
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε 55 εκπαιδευτικούς και 400 μαθητές, ηλικίας 15-19, με στόχο όλα τα μέλη του να συμμετέχουν σε διαδικασίες επιχειρηματολογίας με την υποστήριξη των ΤΠΕ, σχετικά με θέματα που αφορούν στο μέλλον της Ευρώπης. Το ευρείας κλίμακας έργο επιτρέπει σε μεγάλο αριθμό Ευρωπαίων μαθητών και καθηγητών να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του eTwinningως ασφαλή εργαλείο ανάπτυξης ελεύθερης κριτικής σκέψης, πειστικής διάρθρωσης επιχειρημάτων, συνεργασίας, σεβασμού και αλληλοκατανόησης.
Το έργο φιλοδοξεί να καλλιεργήσει την εκφραστική ικανότητα εκπαιδευτικών και μαθητών, να εμφυσήσει δημοκρατικές αξίες και ιδανικά και να καλλιεργήσει την Ευρωπαϊκή συνείδηση των μελλοντικών ενεργών πολιτών της Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ