Ελάτε στην παρέα μας

Ελευσίνας

Συνεχίζεται η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στο δήμο Ελευσίνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στο δήμο Ελευσίνας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι όχι απλά η αποκατάσταση φθορών των σχολικών κτηρίων αλλά και η δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Αξίζει να αναφερθεί, πως τους τελευταίους μήνες εκτελέστηκαν εργασίες επισκευής και συντήρησης σε όλα τα σχολικά κτίρια, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα όμορφο αλλά και ασφαλές περιβάλλον για τη σχολική κοινότητα.

Πρόσφατα, παραδόθηκαν πλήρως ανακαινισμένοι χώροι και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Στέλλας Κάβουρα.

Οι εν λόγω χώροι ανακατασκευάστηκαν πλήρως, με εργασίες που συνέβαλαν τόσο στη λειτουργική όσο και στην αισθητική τους αναβάθμιση.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Ακόμη μια ανακατασκευή, σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους για κάθε σχολείο, κυρίως για λόγους υγιεινής. Σε πρόσφατη ανάρτησή μου, είχα αναφέρει πως τέτοιου είδους παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα σχολεία. Το 9ο Δημοτικό λοιπόν, είναι ένα ακόμη σχολείο που εκσυγχρονίζει τους χώρους του, τους κάνει πιο όμορφους και λειτουργικούς, προσφέροντάς μας εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε δημόσια σχολεία. Η εξαιρετική συνεργασία των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Στέλλα Κάβουρα και Κατερίνα Τζιγκιτζέλα (όπως και κάθε καλή συνεργασία), σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό τους σε αυτό που κάνουν, φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ