Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Ελευσίνας εκσυγχρονίζει τα ΚΕΠ Ελευσίνας και Μαγούλας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανάμεσα στους επιλέξιμους Δήμους του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης βρίσκεται και ο Δήμος Ελευσίνας, για τον εκσυγχρονισμό των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Ελευσίνας & Μαγούλας.

Με το παρόν έργο, το οποίο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα υλοποιηθεί σε Δήμους 13 μεγάλων Περιφερειακών ενοτήτων της χώρας, σχεδιάζεται η αναβάθμιση των υποδομών των ΚΕΠ, με την ανακαίνιση των κτηριακών υποδομών μέσω αντίστοιχων εργασιών (ανακαινίσεις δαπέδων, φωτιστικών σωμάτων, εγκατάσταση επιγραφών κ.α.), την προμήθεια tablets για τη χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet για τον έλεγχο ηλεκτρονικών εγγράφων που προσκομίζουν οι πολίτες, με δράσεις εκσυγχρονισμού των πληροφοριακών υποδομών των κέντρων κ.α.

Στο έργο θα περιλαμβάνονται όλες οι απαιτούμενες υπηρεσίες για την εξασφάλιση της καλής λειτουργίας του, όπως υπηρεσίες πιλοτικής και παραγωγικής λειτουργίας, μεταφοράς τεχνογνωσίας/εκπαίδευσης καθώς και υπηρεσίες εγγύησης για τον παρεχόμενο εξοπλισμό και εφαρμογές.

Με την υλοποίηση του έργου, για την οποία ο Δήμος Ελευσίνας εξασφάλισε χρηματοδότηση σχεδόν 100.000 ευρώ, ο στόχος είναι η προσφορά υψηλών υπηρεσιών των ΚΕΠ σε πολίτες και επιχειρήσεις, η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Για την ένταξη του Δήμου Ελευσίνας στη χρηματοδότηση, ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου δήλωσε: «Τα ΚΕΠ εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και η αναβάθμιση των υπηρεσιών τους είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία τους και τη διευκόλυνση των ανθρώπων που τα επισκέπτονται. Με τη χρηματοδότηση, που εγκρίθηκε και από την οικονομική επιτροπή του Δήμου μας, θα εξασφαλίσουμε τόσο τη λειτουργική όσο και την αισθητική αναβάθμιση των ΚΕΠ Ελευσίνας και Μαγούλας και τη μετάβαση σε έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ