Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Δώρο ζωής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε η 23η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ».
Ο Δήμος Διονύσου στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού, καλεί ΟΛΟΥΣ τους δημότες και τους κατοίκους να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες. Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, ο Δήμος λειτουργεί Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ» για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών. Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με ειδική κάρτα που του εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.
Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε :
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους και να τους συγχαρώ για τη δύναμη ψυχής και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν. Η συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία για να δώσουν λίγο από το αίμα τους σε όσους το έχουν ανάγκη, είναι ένα δώρο ζωής, μια υπέρτατη πράξη ανθρωπιάς που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ