Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
13.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Δώρο ζωής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε η 23η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

    Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ».
    Ο Δήμος Διονύσου στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού, καλεί ΟΛΟΥΣ τους δημότες και τους κατοίκους να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες. Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, ο Δήμος λειτουργεί Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ» για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών. Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με ειδική κάρτα που του εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.
    Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε :
    «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους και να τους συγχαρώ για τη δύναμη ψυχής και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν. Η συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία για να δώσουν λίγο από το αίμα τους σε όσους το έχουν ανάγκη, είναι ένα δώρο ζωής, μια υπέρτατη πράξη ανθρωπιάς που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ