Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Το Δήμο Διονύσου επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, Θ. Αυγερινός

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δήμο Διονύσου επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός και είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, όπως οδοποιία, αντιπλημμυρικά, αναπλάσεις και φυσικό αέριο.

Στη συνάντηση επίσης συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Κριεμάδης. στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε μαζί με τον κ. Καλαφατέλη διάφορα έργα στο Δήμο, μεταξύ των οποίων και το έργο που εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής στον Παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο Κρυονερίου, το οποίο αναμένεται να δοθεί εκτός απροόπτου σε κυκλοφορία μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Κατά τη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός υπογράμμισε από την πλευρά του την εξέχουσα σημασία που έχει η καλή επικοινωνία και σχέση μεταξύ των δύο βαθμίδων Α΄ και Β΄ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Καλαφατέλη για την αγαστή συνεργασία.

Επίσης, πρόσθεσε: «Ήρθαμε σήμερα εδώ στο Δήμο Διονύσου μαζί με τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για να δούμε από κοντά τα τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο αλλά και να εξετάσουμε εκ του σύνεγγυς αυτά που πρέπει να γίνουν».

Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξή του στα ζητήματα του Δήμου Διονύσου, δηλώνοντας τα εξής: «Σήμερα είχαμε τη χαρά να καλωσορίσουμε στο Δήμο μας τον φίλο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό, με τον οποίο συζητήσαμε για διάφορα ζωτικά θέματα που απασχολούν το Δήμο μας. Ο κος Αυγερινός υποσχέθηκε να μας στηρίξει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές στο Δήμο Διονύσου. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα, μαζί και με τα υπόλοιπα στελέχη της Περιφέρειας, καθώς και τον σταθερό φίλο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μία άριστη συνεργασία».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ