Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Σε ετοιμότητα για το άνοιγμα Νηπιαγωγείων και Δημοτικών ο Δήμος Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελική φάση της προετοιμασίας για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 2 τηλεδιασκέψεις στο Δημαρχείο Διονύσου, με αντικείμενο τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Στις τηλεδιασκέψεις, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Καρυστινός, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αλεξάνδρα Τόκα και οι  Διευθυντές και Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, οι οποίοι στο σύνολό τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που ήδη έχουν ξεκινήσει.

Στη συζήτηση που έλαβε χώρα, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ασφαλές άνοιγμα των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου (μέτρα προστασίας, καθαρισμός κτιρίων, διαγραμμίσεις σχολικών διαβάσεων, σχολικοί τροχονόμοι κλπ) και κοινή ήταν η διαπίστωση ότι υπάρχει απ’όλες τις πλευρές η βούληση προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα που θα διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ