Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Ο Δήμος Διονύσου στέλνει τις ευχές μικρών και μεγάλων… στον Άγιο Βασίλη!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Διονύσου αυτά τα Χριστούγεννα συλλέγει τις ευχές των δημοτών του, μικρών αλλά και μεγάλων, και τις στέλνει κατευθείαν στον Άγιο Βασίλη, με στόχο να έρθουν όλοι οι πολίτες πιο κοντά.

Η διαδικασία αποστολής ευχών είναι απλή και γίνεται με δύο εναλλακτικούς τρόπους, μέσα από την ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr:

1) Εκτύπωσε τη δική σου κάρτα μέσα από το www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr και γράψε την ευχή που θέλεις, σημειώνοντας το όνομα σου και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σου (email). Στη συνέχεια τοποθέτησέ τη σε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα Γραμματοκιβώτια του Δήμου, που βρίσκονται:
α) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Δροσιά)
β) στην Πλατεία Δημοκρατίας (Άγιος Στέφανος).

 

 

2) Καταχώρησε τη δική σου ευχή, μέσα από το www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr. Γράψε και στείλε την ευχή σου ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τις Οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα.

Επιπλέον, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, οι ευχές των δημοτών θα δημοσιοποιούνται σταδιακά στο www.dimosdionysou-ekdiloseis.gr και θα μπορούν όλοι να τις διαβάσουν, ενώ στις 10 Ιανουαρίου 2021, ο Άγιος Βασίλης θα απαντήσει σε μερικές από τις ευχές οι οποίες θα αναρτηθούν στην αρχική σελίδα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ