Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΣΑΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πάτησαν το ταρτάν στίβου οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, που ξεκίνησαν την Παρασκευή 8/9 το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους για την ανάπτυξη φυσικής κατάστασης, εν όψει της για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας, η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του ΑΣΑΔ, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Κότσιρα και την
υποστήριξη της Εφόρου Βίκυς Κάουλα, παρουσία του Προέδρου του συλλόγου Μάριου Λουκάτου, συζήτησαν το αγωνιστικό πλάνο και έθεσαν τους στόχους για την φετινή χρονιά.

 

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί μετά τις 20/9 στο ΟΑΚΑ, όπου θα  γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας χάντμπολ του ΑΣΑΔ και θα διεξάγονται όλοι οι εντός έδρας αγώνες.

Ο σύλλογος καλεί όλους τους φίλους της ομάδας και τους λάτρεις του χάντμπολ να προμηθευτούν την Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου του ΑΣΑΔ, αξίας 30€, υποστηρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται για την εδραίωση του γυναικείου χάντμπολ στην βορειοανατολική Αττική.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ