Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Νέος εξοπλισμός για την ανακύκλωση βιοαποβλήτων στο Δήμο Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιπλέον 2 σύγχρονα απορριμματοφόρα για τη συλλογή βιοαποβλήτων και 498 καφέ κάδους ενισχύθηκε ο Δήμος Διονύσου από την Περιφέρεια Αττικής, έχοντας συνολικά λάβει 3 απορριμματοφόρα και 688 καφέ κάδους βιοαποβλήτων.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στον Δήμαρχο Γ. Καλαφατέλη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και Πρόεδρο ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Θ. Αυγερινό. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μ. Κόκκαλης, Μ. Τσιλιγκίρης και Γ. Λακαφώση.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης δήλωσε:

“Καλημέρα σε όλους, είναι ιδιαίτερη χαρά που έχουμε σήμερα εδώ τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και στελέχη της Περιφέρειας Αττικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Γιώργο τον Πατούλη για την προσφορά δύο επιπλέον απορριμματοφόρων και καφέ κάδων για την συλλογή βιοαποβλήτων. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο συλλογής βιοαποβλήτων στην πηγή τους σε μεγάλους παραγωγούς. Περαιτέρω θα συνεχίσουμε και στα νοικοκυριά, αφού πρώτα ενημερώσουμε ευρύτερα τους δημότες. Η ανακύκλωση για μας είναι στάση ζωής, την εφαρμόζουμε, την αναπτύσσουμε, την επεκτείνουμε όχι μόνο γιατί το επιβάλλουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες αλλά γιατί το επιβάλλει η αισθητική μας και η περιβαλλοντική μας συνείδηση. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά τον Γιώργο τον Πατούλη.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ