Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

ΕΣΠΑ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Εστίας Δήμου Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων που αφορά στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ 2020-2021) για δωρεάν φοίτηση παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της “Εστίας” του Δήμου Διονύσου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται για πρώτη φορά ηλεκτρονικά και μόνο, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr).

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση κωδικών Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΙ TAXIS ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΣΑΣ .

Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται προηγουμένως να έχει κατατεθεί η φετινή φορολογική δήλωση (εκκαθαριστικό για εισοδήματα από 1/1/19 έως 31/12/19)

Ακόμη για άνεργες μητέρες για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ. Σε περίπτωση που δεν έχουν, θα πρέπει να μπουν στην σελίδα του ΟΑΕΔ και χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxis να εκδώσουν δελτίο ανεργίας πριν την υποβολή της αίτησης (δεν απαιτείται προσέλευση στον ΟΑΕΔ ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος απαιτείται η υποβολή μόνο της αίτησης, ενώ όλα τα άλλα δικαιολογητικά θα αντλούνται ηλεκτρονικά από την ΕΕΤΑΑ μέσω ενός διασυνδεδεμένου πληροφοριακού συστήματος. Κάθε ενδιαφερόμενη/νος μπορεί να υποβάλει μια μόνο αίτηση, η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης .

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο έως τις 28/07/2020 . Αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής σας θα αποστείλετε στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ