Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

“Διαδικτυακή” κοπή πίτας για το Δήμο Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Διονύσου από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, με τη συμμετοχή εργαζομένων, αντιδημάρχων και αιρετών, εκπροσώπων Νομικών προσώπων και στελεχών του Δήμου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου π.Χρυσοβαλάντης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε εργαζόμενους και αιρετούς.

 

 

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας κληρώθηκαν δεκάδες δώρα σε εργαζομένους, τα οποία προσέφεραν χορηγοί – επιχειρήσεις του Δήμου Διονύσου. Αποδόθηκαν επίσης τιμητικοί έπαινοι στους υπαλλήλους κ.Παναγιώτη Πολυκανδρίτη και κ.Παναγιώτη Αργυρόπουλο, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει στο Δήμο 25 χρόνια ευδόκιμης παρουσίας και συνεισφοράς.

 

 

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους που κράτησαν όρθιο το Δήμο κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, ενώ αναφερόμενος στην ανάγκη συνέχισης της προσπάθειας βελτίωσης του Δήμου έκανε λόγο για «στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, για τους συμπολίτες μας αλλά κι εμάς τους ίδιους».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ