Ελάτε στην παρέα μας

Δάφνης – Υμηττού

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος που αγνοούνταν στον Υμηττό [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 54χρονος που αγνοούνταν στον Υμηττό από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση της σορού του άτυχου άνδρα ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο στην περιοχή Κακό Ρέμα του Υμηττού.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με τους οικείους του, ο 54χρονος είχε πάει για περίπατο στην περιοχή του Υμηττού, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αλλά δεν επέστρεψε και γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στο κεφάλι. Οι οικείοι του αναγνώρισαν τη σορό του στην οποία θα γίνει νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί η κόρη του απήθυνε έκκληση μέσω του ΑΝΤ1 σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές, ενώ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» δήλωσε πως ο πατέρας της αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και ήξερε πολύ καλά την περιοχή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα συνεχίζονταν και σήμερα και σε αυτές συμμετείχε η ΕΛΑΣ και η Πυροσβεστική με 10 πυροσβέστες, έναν διασωστικό σκύλο από την 1η ΕΜΑΚ, drone και 4 οχήματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ