Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Τη Δευτέρα 1η Μαρτίου ανοίγει τις πύλες του το 3ο ΚΕΠ Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου ο Δήμος Γλυφάδας δεν αποκτά μόνο ένα τρίτο σημείο εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά ένα χώρο σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις για τους πολίτες.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν – με ραντεβού όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορονοϊό – κάθε πολίτης μπορεί να εξυπηρετείται γρήγορα και άνετα στο μοντέρνο και ευρύχωρο κτίριο επί της Γούναρη 199, σε ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο μέρος, το οποίο βέβαια διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα. Το τηλέφωνο για ραντεβού είναι το 2109632934.

«Ειδικά αυτή την περίοδο η σπουδαιότητα των ΚΕΠ, μαζί με τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου, είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς συντελούν αποφασιστικά στο να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα οι πολίτες μέσα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά για τον συντονισμό της προσπάθειας. Σύντομα στους άλλους ορόφους του κτιρίου θα στεγαστούν και άλλες κομβικές υπηρεσίες του Δήμου μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ