Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Συνεχίζεται η ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας από τη δημοτική αρχή. Πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, ο Δήμος Γλυφάδας παρέδωσε σε κυκλοφορία το τμήμα της Αγγέλου Μεταξά από Ζησιμοπούλου μέχρι Λαμπράκη. Οι εργασίες στη συνέχεια σταμάτησαν προσωρινά, για να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του εμπορικού κέντρου κατά την εορταστική περίοδο.
«Οι εργασίες ανάπλασης του εμπορικού μας κέντρου, ακριβώς όπως είχαμε δεσμευθεί, ξεκίνησαν και πάλι αμέσως μετά την περίοδο των εορτών. Το τμήμα της Μεταξά που θα μείνει προσωρινά κλειστό λόγω της ριζικής ανακαίνισης, είναι από τη Λαμπράκη ως τη Δούσμανη, στο ρεύμα προς Αθήνα. Ευχαριστούμε εκ νέου για την κατανόηση και τη συνεργασία όλων», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.
Στρωμένος πλέον με μοντέρνους κυβόλιθους και με ποιοτικά υλικά, με δενδροφύτευση, οργανωμένες θέσεις στάθμευσης, φωτισμό με LED τελευταίας γενιάς και άλλες παρεμβάσεις, ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της Γλυφάδας αλλάζει όψη και αφήνει πίσω τους τις παθογένειες που δημιούργησαν τα έργα του Τραμ και η ανακατασκευή του δρόμου πριν από 15 χρόνια.

Ήδη, στο πλαίσιο της ανάπλασης, ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο η δημιουργία ενός νέου χώρου στάθμευσης, πίσω από το κλειστό κολυμβητήριο (ΔΑΚ), με ελεύθερη πρόσβαση, ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Γλυφάδας. Με το έργο αυτό τριπλασιάστηκαν οι θέσεις στάθμευσης στην περιοχή. Παράλληλα, η δημοτική αρχή προχώρησε σε εκτεταμένη δενδροφύτευση, αυξάνοντας σημαντικά το πράσινο, ενώ ανακαίνισε πλήρως όλα τα γύρω πεζοδρόμια.
Τα έργα στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας περιλαμβάνουν νέο οδόστρωμα με υψηλής ποιότητας κυβόλιθους και υλικά, σύγχρονα πεζοδρόμια, οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης, φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς, νέα δέντρα, κ.ά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ