Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Ορίστηκαν οι 11 Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο μεγαλύτερος αριθμός Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων από ποτέ και με ενισχυμένους ρόλους ορίστηκαν με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

 

Έντεκα Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, εκ των οποίων τρεις νεοεκλεγέντες κατά την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, αναλαμβάνουν καθήκοντα, με τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

 

Βασίλης Νικάκης: εποπτεία των θεμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία και την αναβάθμιση των ΚΑΠΗ.

 

Μαρία Μηλιαρέση: εποπτεία του Τμήματος Προστασίας και Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς και των θεμάτων που σχετίζονται με την προστασία των αδέσποτων ζώων και τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση των σχετικών πολιτικών του Δήμου.

 

Ελένη Καράχου: εποπτεία της λειτουργίας των δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών και των εν γένει σχετικών διαδικασιών, καθώς και της λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου.

 

Δημήτριος Νιτσιόπουλος: εποπτεία της λειτουργίας της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης.

 

Γεώργιος Ταβερναράκης: εποπτεία των θεμάτων που σχετίζονται με τη Δημοτική Αστυνομία και του συντονισμού των δράσεων και πρωτοβουλιών του Δήμου Γλυφάδας για τα Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ).

 

Χρήστος Μιχαλακάκος: εποπτεία των θεμάτων που σχετίζονται με τα Κοιμητήρια του Δήμου Γλυφάδας.

 

Άννα Καυκά: εποπτεία και ευθύνη της αναβάθμισης των πολιτικών του Δήμου για την αύξηση της ανακύκλωσης, καθώς και της υφιστάμενης εγκατάστασης και της αδειοδότησης του δημοτικού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

 

Νικόλαος Βρυζίδης: εποπτεία των έργων ανάπτυξης των δικτύων στην πόλη (ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών, φυσικού αερίου, υπογειοποίηση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ).

 

Πέτρος Καραμηνάς: παρακολούθηση των θεμάτων που σχετίζονται με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη των νέων υποδομών στο χώρο εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

 

Εμμανουήλ Χάντζος: εποπτεία του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και των θεμάτων που σχετίζονται με τον συντονισμό των δράσεων και της πολιτικής του Δήμου στον τομέα του αθλητισμού, της διαχείρισης των αθλητικών χώρων και της προώθησης της συνεργασίας του Δήμου με τα αθλητικά σωματεία.

 

Ιωάννης Σκαλτσάς: εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας, συντήρησης και αναβάθμισης των δημοτικών παιδικών χαρών και γενικώς των εγκαταστάσεων για τα παιδιά στον Δήμο.

 

Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, σε συνεννόηση πάντοτε με τον Δήμαρχο, παρακολουθούν και ενημερώνονται για τα δρώμενα της αρμοδιότητάς τους σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο, συντονίζουν συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, προτείνουν -εισηγούνται δράσεις, συνδράμουν στη σύνταξη κανονισμών λειτουργίας και εποπτεύουν την τήρηση των κανονιστικών διατάξεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ