Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Ξεκίνησε η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πιο σύγχρονο και “εμπνευσμένο” σχολείο για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από όλη την Αττική, ένα αληθινό αριστούργημα, θα είναι σύντομα πραγματικότητα στη Γλυφάδα.

“Το παλιό φεύγει για να δώσει τη θέση του στο νέο: Το πρώτο – και αληθινά ξεχωριστό – Ειδικό Σχολείο στη Γλυφάδα μας! Αυτό που βλέπετε στις εικόνες είναι το γκρέμισμα του παλιού και εγκαταλελειμμένου 18ου δημοτικού σχολείου (Βέμπο & Λόντου). Στη θέση του δεν έρχεται απλά ένα νέο σχολείο, έρχεται μια ελπίδα για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από όλη την Αττική, αλλά και για τις οικογένειές τους”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

 

Και προσθέτει: “Με την κατεδάφιση του παλαιού κτιρίου ανοίγει πλέον ο δρόμος για να βγει η οικοδομική άδεια, να προχωρήσει ο διεθνής διαγωνισμός και να μπούμε έτσι στην τελική ευθεία για την κατασκευή του ειδικού δημοτικού και νηπιαγωγείου Γλυφάδας: Ένα καινοτόμο οικοδόμημα, που πιστεύουμε βαθιά ότι θα αλλάξει συνολικά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την ειδική αγωγή και εκπαίδευση στη χώρα μας. Το έργο προχωράει, η χρηματοδότηση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ έχει εξασφαλιστεί από ευρωπαϊκούς πόρους και η συγκίνηση όλων μας είναι πολύ μεγάλη που βλέπουμε μια τόσο ξεχωριστή και σπουδαία προσπάθεια να παίρνει πια σάρκα και οστά. Συνεχίζουμε”.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ