Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Μια παραλία από το μέλλον στη Γλυφάδα – Ξεκινά η ανάπλαση της παραλίας (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σκηνές ταινίας από το μέλλον μοιάζουν οι εικόνες ανάπλασης της παραλίας που σχεδιάζει ο Δήμος Γλυφάδας για τους επόμενους μήνες. Πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι, πράσινο, χώροι αναψυχής και άθλησης για μικρούς και μεγάλους, περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό ο οποίος βρίσκεται στην τελική φάση της υλοποίησής του από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες το χειμώνα.

«Το όραμά μας για τη Γλυφάδα ως πρωτεύουσα της νέας Αττικής Ριβιέρας παίρνει σάρκα και οστά και η μεγαλύτερη ανάπλαση που έγινε ποτέ στην παραλία μας είναι προ των πυλών», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Με μελέτη, με οργάνωση, με αγάπη, ετοιμάζουμε ένα παραλιακό μέτωπο που θα το χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας μας, που θα αναβαθμίσει συνολικά την πόλη και θα την τονώσει εμπορικά, αισθητικά και τουριστικά. Δεσμευόμαστε για αυτό: Η παραλία μας θα γίνει μία από τις καλύτερες παραλίες με ελεύθερη πρόσβαση, σε όλη την Ελλάδα!».

Και όλα αυτά, σε συνέχεια της μεθοδικής και συντονισμένης δουλειάς που έγινε τα τελευταία χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα τρεις γαλάζιες σημαίες, την πρωτιά του  Seatrac σε χρήσεις σε όλη την Ελλάδα και την υπογραφή των συμβάσεων για την παραχώρηση της παραλίας στο Δήμο Γλυφάδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ