Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Κλιματιζόμεοι χώροι για τους δημότες Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

 Ο Δήμος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει μεριμνήσει ώστε να περάσουν όλοι οι κάτοικοι της πόλης ευχάριστα το προσεχές 4ήμερο, με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Με απόφασή του Δημάρχου, από σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου έως και την ερχόμενη Τρίτη, 3 Αυγούστου θα είναι ανοικτοί δύο κλιματιζόμενοι χώροι, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Πρόκειται για το ΚΑΠΗ Καραχάλιου, στη συμβολή των οδών Σοφίας Βέμπο και Υψηλάντου, καθώς και το ΚΑΠΗ Βορείου Ηπείρου, επί της οδού Βορείου Ηπείρου 107. «Στη Γλυφάδα μας δεν μένει κανείς μόνος. Σε κάθε περίσταση η δημοτική αρχή είναι παρούσα και μεριμνά για το καλύτερο. Όλοι μαζί θα περάσουμε και αυτές τις μέρες του καύσωνα όσο πιο όμορφα μπορούμε, σε περιβάλλον φιλόξενο και πολιτισμένο με πολλή αγάπη και φροντίδα», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Το συντονισμό της δράσης έχεις η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, ενώ ο Εντεταλμένος για τα ΚΑΠΗ Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Νικάκης θα είναι όπως πάντα παρών, μαζί με τους ευγενέστατους υπαλλήλους του Δήμου Γλυφάδας, ώστε όλα να κυλήσουν άψογα και να περάσουν ευχάριστα αυτές οι δύο ημέρες για όλους. Θα προσφέρονται αναψυκτικά και δροσερό νερό στους παρευρισκόμενους, μαζί με τη δροσιά και την όμορφη παρέα.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ