Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η καρδιά του αθλητισμού θα χτυπάει φέτος την άνοιξη στη Γλυφάδα!

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ανακαινισμένο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» θα διεξαχθούν αυτό το Μάρτιο τρία φάιναλ φορ σε τρία διαφορετικά αθλήματα, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το χάντμπολ.
«Είναι μεγάλη μας χαρά που η Γλυφάδα γίνεται ξανά η αθλητούπολη της Αττικής και που φιλοξενούμε τόσο μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν τις κερκίδες του ΔΑΚ και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου αγώνες. Ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου, Περικλής Δορκοφίκης, τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο Γλυφάδας που επιλέγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες για τη φιλοξενία των κορυφαίων τους τουρνουά και πως για μία ακόμα φορά ο Δήμος Γλυφάδας θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των διοργανώσεων αυτών.
Ειδικότερα, το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου θα λάβει χώρα το 16ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών. Το Σάββατο, 10 Μαρτίου θα γίνουν οι ημιτελικοί, ανάμεσα στους νικητές των ζευγαριών Ολυμπιακός Όμιλος Ξυνή – ΑΕΚ και Διομήδης Άργους – ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (ο πρώτος ημιτελικός) και ΑΟ Νηρεύς – ΑΣΕ Δούκα και Φαίακας Κέρκυρας – Αερωπός Έδεσσας (ο δεύτερος ημιτελικός), με τις νικήτριες ομάδες των ημιτελικών να αναμετρώνται στη συνέχεια την Κυριακή, 11 Μαρτίου, στον τελικό της διοργάνωσης.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 17-18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια που το ΔΑΚ Γλυφάδας θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, ενώ πέρυσι στο ίδιο γήπεδο διεξήχθη η αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο, 17 Μαρτίου, ενώ ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Μαρτίου.
Τέλος, το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου, θα διεξαχθεί στο «Μάκης Λιούγκας» το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών. Οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι ο Φάρος Κερατσινίου, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Αθηναϊκός, με τους δύο ημιτελικούς να διεξάγονται το Σάββατο, 24 Μαρτίου και το μικρό και το μεγάλο τελικό την Κυριακή, 25 Μαρτίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ