Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Επιστρέφει δυναμικά στις 13 Σεπτεμβρίου το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες για όλες τις ηλικίες, το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας επιστρέφει δυναμικά την προσεχή Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, για να σκορπίσει χαρά και αισιοδοξία μες τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Ο πιο επιτυχημένος -εν μέσω κορονοϊού- τρόπος διασκέδασης που αγκαλιάστηκε πέρσι από τον κόσμο, έρχεται ξανά, για δεύτερη χρονιά, αυτή τη φορά πλάι στη θάλασσα !

«Ξεκινάμε !  Από αυτή τη Δευτέρα, με πολύ κέφι και τον μοναδικό Τόνι Σφήνο, μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, θα ζήσουμε όλοι μαζί ένα μήνα γεμάτο μουσική, θέατρο και σινεμά», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: Κλείστε συμμετοχή ηλεκτρονικά, ζεστάνετε τις μηχανές κι ελάτε στο δεύτερο Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας. Στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, αλλά και φυσικά ψυχαγωγίας ! Μέσα στη διάρκεια της πανδημίας, πετύχαμε να αναβιώσουμε έναν θεσμό από τα παλιά, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε ο κορονοϊός. Εδώ, στη Γλυφάδα μας, αναγεννήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι το Drive-In, όχι μόνο ως σινεμά, αλλά και ως θεάτρο και ως ζωντανή μουσική.

Για κάθε εκδήλωση πρέπει να κλείσετε πρώτα θέση στο www.glyfada.gr/drivein.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ