Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Ελεύθερες και προσβάσιμες σε όλους οι παραλίες της Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη Γλυφάδα θα βρει κανείς φέτος παραλίες βγαλμένες από κάποιο εξωτικό νησί, με νερά γαλαζοπράσινα, φρέσκια άμμο και όλες τις απαραίτητες υποδομές που τις κάνουν λειτουργικές, βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, ελεύθερες, χωρίς την παραμικρή χρέωση και προσβάσιμες σε όλους.

Καλαίσθητες ομπρέλες τοποθετημένες σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη, ντουζιέρες, αποδυτήρια, διάδρομοι, καθιστικά, θέσεις στάθμευσης και τα δύο Seatrac για άτομα με αναπηρία με τον μεγαλύτερο αριθμό χρήσεων σε πανελλαδικό επίπεδο συνθέτουν την εικόνα του οργανωμένου παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας που προσελκύει υψηλό αριθμό επισκεπτών από όλη την Αττική.

 

 

 

«Να μην την χορταίνεις ! Αυτή είναι η θάλασσα του Σαρωνικού, της Γλυφάδας μας: Να την αγναντεύεις, να την απολαμβάνεις, να κολυμπάς. Για αυτά, φρόντισε η φύση. Για όλα τα υπόλοιπα, χρειάστηκε σκληρή δουλειά. Δουλειά ετών, που έγινε με συνέπεια και φέτος. Καθαρίσαμε την παραλία μας με ειδικά μηχανήματα από άκρη σε άκρη, τοποθετήσαμε τις ομπρέλες μας, συντηρήσαμε όλες τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει (ντουζιέρες, αποδυτήρια, διαδρόμους, καθιστικά, χώρους στάθμευσης). Φυσικά, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε και τα δύο Seatrac για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα και με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Η βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες – ελεύθερη για όλους – δημοτική παραλία της Γλυφάδας μας είναι έτοιμη και σας περιμένει και φέτος, για να απολαύσετε το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

 

 

Και προσθέτει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά για τον συντονισμό και σε όλους όσους εργάστηκαν και φέτος για το αποτέλεσμα που βλέπετε. Θα δείτε και τις εργασίες που είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου – σύντομα θα πούμε πολύ περισσότερα για αυτό το μεγάλο έργο πνοής».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ