Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Δήμος Γλυφάδας: Ολοκληρώνέται σήμερα η διανομή τροφίμων για το Πάσχα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώνεται σήμερα, από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, η διανομή τροφίμων σε 2.000 πολίτες που είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές αλλά και σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες λόγω της δύσκολης κατάστασης την οποία βιώνουμε.

Περισσότεροι από 15 τόνοι τρόφιμα (αρνί, λάδι, τσουρέκια και προϊόντα μακράς διαρκείας) διατέθηκαν από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως και την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου.
Όπως είναι γνωστό, στον Δήμο Γλυφάδας λειτουργεί ένα δίκτυο κοινωνικών δομών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο) και κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο. Φέτος, όπως προαναφέρθηκε, εξυπηρετήθηκαν και άλλοι κάτοικοι της πόλης μας, οι οποίοι έχουν βρεθεί σε δεινή θέση λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, διένειμε τα ακόλουθα:

1500 κιλά κρέας (αρνί & κατσίκι)
2100 πακέτα ζυμαρικά
2435 κουτιά γάλα
2200 τεμάχια όσπρια (φασόλια, φακές)
720 λίτρα ελαιόλαδο
1300 τεμάχια ρύζι
1200 τεμάχια τοματοχυμό
800 κουτιά πουρέ
750 τεμάχια ζάχαρη
750 τεμάχια αλεύρι
300 πακέτα μπισκότα
320 τεμάχια δημητριακά
600 τσουρέκια

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά που διανεμήθηκαν για μια ακόμα χρονιά, καθώς και τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου για την εξαιρετική δουλειά τους. «Έχουμε ενισχύσει τα τελευταία χρόνια το δίκτυο κοινωνικών δομών του Δήμου μας και με μέσα και με προσωπικό, έτσι ώστε να απλώσουμε το ισχυρότερο δυνατό δίχτυ προστασίας για τους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Με τη βοήθεια και των συμπολιτών μας, κανένας συνάνθρωπός μας δεν έμεινε χωρίς τα απαραίτητα αγαθά τις άγιες ημέρες του Πάσχα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ