Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Δήμος Γλυφάδας: Δύο νέα οχήματα στο στόλο Πολιτικής Προστασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκαίνουργια οχήματα που μπαίνουν στη μάχη ενάντια στις φωτιές, τις πλημμύρες και τα χιόνια ενισχύουν έτι περαιτέρω την Πολιτική Προστασία προμηθεύτηκε ο Δήμος Γλυφάδας.

Με εντολή του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, η υπεύθυνη του Δήμου για το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Άννυ Καυκά και ο επικεφαλής της εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας (Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ.) Νίκος Ρήγας παρέλαβαν τα οχήματα – πολυεργαλεία, τα οποία βρίσκονται πλέον στο αμαξοστάσιο του Δήμου Γλυφάδας. Από 1ης Μαϊου, που ξεκινά η αντιπυρική περίοδος, τα νέα αυτά οχήματα θα μπουν στη μάχη για την προστασία του Υμηττού. «Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την Πολιτική μας Προστασία: Με δύο νέα οχήματα, πραγματικά πολυεργαλεία.

 

 

Με πυροσβεστικό εξοπλισμό για τις φωτιές, με μέσα άντλησης υδάτων για τις πλημμύρες, με δυνατότητα για εκχιονισμό το χειμώνα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Ήταν μεγάλη η χαρά σήμερα για τους εθελοντές μας στην Πολιτική Προστασία με την παραλαβή των δύο ολοκαίνουργιων οχημάτων, πολλαπλών χρήσεων και ακόμα μεγαλύτερη η δική μας, που ενισχύουμε ακόμη περισσότερο μια εξαιρετικά κρίσιμη δομή του Δήμου μας. Ακολουθούν το αμέσως επόμενο διάστημα δύο ακόμα νέα οχήματα και μια νέα υδροφόρα, αλλά και θερμικές κάμερες και τεχνική αναβάθμιση, για την οποία θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά. Αξιοποιούμε όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό μας για να μπορεί η πολιτική μας προστασία να λειτουργεί συνεχώς με τα πλέον σύγχρονα μέσα, οργανωμένα και μεθοδικά. Μαζί ασφαλώς έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι σε πλήρη εξέλιξη οι αποψιλώσεις σε όλη τη Γλυφάδα και όλα τα άλλα απαραίτητα μέτρα αντιπυρικής προστασίας και κατάλληλης προετοιμασίας για το καλοκαίρι. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, πάντα με προσοχή στον Υμηττό και στα δάση μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ