Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Βγαλμένοι από παραμύθι οι παιδικοί σταθμοί στη Γλυφάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκαίνουργιοι ή ολικά ανακατασκευασμένοι, φτιαγμένοι με σύγχρονα ποιοτικά υλικά, τεχνογνωσία και πολλή αγάπη, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Γλυφάδα μοιάζουν βγαλμένοι από τα παραμύθια.

Ένας καινούργιος βρεφονηπιακός στην Ηρακλέους και ο παιδικός της Βορείου Ηπείρου ολικά ανακατασκευασμένος συμπληρώνουν το πολύχρωμο παζλ των υποδειγματικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

 

 

“Υπάρχει ένα μυστικό όταν φτιάχνεις ένα καινούργιο παιδικό σταθμό ή ανακατασκευάζεις ένα παλιό: Να κλείνεις τα μάτια και να σκέφτεσαι σαν παιδί. Πώς θα ήθελες ιδανικά να είναι η είσοδος του χώρου που πηγαίνεις κάθε πρωί, το προαύλιο που παίζεις, η αίθουσα που περνάς τη μισή σου μέρα σχεδόν. Πώς θα ονειρευόσουν να είναι φωτεινό, χαρούμενο, ζεστό, πολύχρωμο. Αυτό κάναμε κι αυτή τη φορά! Κι είμαστε διπλά υπερήφανοι για τα δύο έργα που βλέπετε στις φωτογραφίες, τον ολοκαίνουργιο βρεφονηπιακό σταθμό στην οδό Ηρακλέους και την πλήρη ανακατασκευή του παιδικού μας σταθμού στη Βορείου Ηπείρου. Πρώτον, γιατί βλέπουμε τον ενθουσιασμό τον μικρών παιδιών που ήδη χαίρονται τους δύο νέους αυτούς σταθμούς. Και δεύτερον, είμαστε υπερήφανοι γιατί πλέον ολοκληρώσαμε ένα τεράστιο εγχείρημα: Όλοι οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί της Γλυφάδας μας είναι είτε καινούργιοι είτε ολικά ανακαινισμένοι. Και όλοι προσφέρουν ένα μοναδικό περιβάλλον γνώσης, μάθησης, παιχνιδιού και εξέλιξης σε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: Τα παιδιά μας”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ