Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Αρχίζει η διανομή tablet στους μαθητές της Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρελήφθησαν το πρωί από τον Δήμο Γλυφάδας, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, τα 200 tablet, τα οποία με απολύτως αξιόπιστη και στοχευμένη διαδικασία θα δοθούν στους μαθητές που τα χρειάζονται για να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση.

«Ξεκινάμε από σήμερα κιόλας τη διανομή των tablet στους μαθητές της πόλης μας. Κανένα παιδί δεν θα μείνει μόνο του, κανένα παράθυρο γνώσης δεν θα μείνει κλειστό», δήλωσε ο Γιώργος Παπανικολάου και ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά την εταιρεία Πληροφορικής ACTIVE και τον Πρόεδρό της Γιάννη Στασινόπουλο για τη δωρεά των τελευταίας τεχνολογίας tablet, μάρκας Lenovo.

Οι ανάγκες εντοπίζονται με διαδικασία που δεν επιδέχεται της παραμικρής αμφισβήτησης ως προς την αξιοπιστία της. Τα tablet θα φθάσουν στα χέρια των μαθητών που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να μην είναι αποκομμένοι από τη μαθησιακή διαδικασία.

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων της πόλης -οι οποίοι έχουν ήδη διαπιστώσει ποια παιδιά δεν μπόρεσαν την περασμένη εβδομάδα να συμμετάσχουν στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης- καθώς και με την κοινωνική υπηρεσία, έχει εντοπίσει τις ανάγκες και μεριμνά ώστε να εξελιχθεί  απρόσκοπτα η διανομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ