Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στο 5ο Δημοτικό Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλα καλά εξελίχθηκαν στο 5ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, όπου τα τεστ για κορωνοϊό στα οποία υπεβλήθησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι εκπαιδευτικοί, είναι αρνητικά μηδενός εξαιρουμένου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iglyfada.gr δεν υπήρξε ούτε ένα θετικό αποτέλεσμα και στο σχολείο επανήλθε η ηρεμία.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και με δαπάνες του Δήμου διενεργήθηκαν από ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα τεστ στο χώρο του σχολείου, καθώς υπήρξε κρούσμα σε εκπαιδευτικό, ο οποίος βεβαίως οικουρεί.

“Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον δάσκαλό μας που νοσεί, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και παιδαγωγό”, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, τόνισε ότι “ο σεβασμός και η εκτίμησή μας στους εκπαιδευτικούς και στο έργο που επιτελούν καθημερινά είναι δεδομένος και τον έχω εκφράσει -ιδιωτικά και δημόσια- πολλές φορές” και υπογράμμισε με έμφαση ότι:“Η πανδημία του κορονοϊού απαιτεί από όλους μας πολύ μεγαλύτερη εγρήγορση, κινητοποίηση και προσοχή από ό,τι θα δείχναμε σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ζωής μας. Δίνουμε όλοι μαζί τον διπλό και δύσκολο αγώνα για να συνεχιστεί ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία και να σταματήσουμε τη μετάδοση του κορονοϊού”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ