Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Άνοιξαν τα μαγαζιά, ζωντάνεψε ξανά η αγορά της Γλυφάδας [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Μεταξά, ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της Γλυφάδας, ζωντάνεψε ξανά, καταναλωτές με σακούλες στα χέρια έδωσαν έναν διαφορετικό ρυθμό στην καρδιά της πόλης και μια ανάσα στους καταστηματάρχες που για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν τις επιχειρήσεις τους κλειστές.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις, γυναίκες και άντρες βγήκαν και πάλι σήμερα για ψώνια ! Παρά το κρύο, ο ήλιος που έλαμπε από το πρωί ήταν ενισχυτικός της διάθεσης για βόλτα. Η αγορά κινήθηκε, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν με λαχτάρα αυτή τη μέρα και αποφάσισαν να κάνουν τα ψώνια τους από την έναρξη κιόλας του λιανεμπορίου.

Τα καταστήματα μπορούν να λειτουργούν με προαιρετικό ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και επιπλέον προβλέπεται η δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου. Η μετακίνηση προς κάθε επιχείρηση που λειτουργεί γίνεται με την αποστολή SMS με την επιλογή 2 ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033 προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής του και έγκρισης της μετακίνησης. Έχει δικαίωμα να πραγματοποιεί κάθε εμπορική συναλλαγή του εντός 2 ωρών από την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματoς.

Πηγή: notia.gr

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ