Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τα παιδιά του Γαλατσίου συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα δρόμου «Συν –Εκκίνηση»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία,  διεξήχθη ο πρώτος αγώνας δρόμου «Συν –Εκκίνηση». Πρόκειται για μια αθλητική εκδήλωση που προωθεί, την αλληλεγγύη, την ευγενή άμιλλα, την επιβράβευση της προσπάθειας και την ευαισθητοποίηση προς τα άτομα με αναπηρία. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος  Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία « Το Εργαστήρι», στο Μητροπολιτικό Πάρκο « Αντώνης Τρίτσης».

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής κολύμβησης» του Τμήματος Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και Ανάπτυξης  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, με υπεύθυνο γυμναστή τον κ. Θάνο Αντώνο πήραν μέρος στα 1,25 χιλιόμετρα. Σημειώνεται πως στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν και οι γονείς των παιδιών.

Αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας που με την προσπάθεια τους διεκδικούν ισοτιμία, ίσες ευκαιρίες, που με την στάση τους δείχνουν πως είναι μαχητές και πως όλοι έχουν δικαίωμα στη χαρά και στη ζωή.

Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών για την εξαιρετική συνεργασία και τη συνέπεια τους τα τελευταία 6 χρόνια που λειτουργεί το πρόγραμμα της ειδικής φυσικής αγωγής και θεραπευτικής κολύμβησης στον Δήμο Γαλατσίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ