Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Συνάντηση εργασίας Προέδρου Π.Ε.Δ.Α και Δημάρχου Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον Δήμαρχο Γαλατσίου, κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί του για αυτοδιοικητικά ζητήματα που ορίζονται από νομοθετικές πράξεις του παρελθόντος καθώς και για το σχέδιο νόμου περί διοικητικής μεταρρύθμισης το οποίο, σύντομα, πρόκειται να περιέλθει σε γνώση της Π.Ε.Δ.Α. και των Δήμων της χώρας.
Ο κ Γ. Ιωακειμίδης ενημέρωσε τον κ. Γ. Μαρκόπουλο για τον προγραμματισμό σειράς πρωτοβουλιών εκ μέρους της Π.Ε.Δ.Α. με στόχο την υποστήριξη των Δήμων σε θέματα που χαρακτηρίζονται ως χρόνιες εκκρεμότητες, τονίζοντας με έμφαση την ανάγκη να συνεχιστεί με τον τρόπο που εξελίσσονται σήμερα, η καλή συνεργασία και η ρεαλιστική συναντίληψη μεταξύ όλων των Δήμων της Αττικής.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γ. Μαρκόπουλος ενημέρωσε τον κ. Γ. Ιωακειμίδη για τον προγραμματισμό των έργων ανάπτυξης της πόλης του, επικεντρώνοντας την αναφορά του στην σχετικά πρόσφατη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Γαλατσίου και της Περιφέρειας Αττικής για την ανάπλαση της Λεωφόρου Βεΐκου εκατέρωθεν της οδού Χριστιανουπόλεως στο ύψος του Λόφου Κόκκου έως τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άλσους Βεΐκου.
Στην συνάντηση των δύο αυτοδιοικητικών, παραβρέθηκε και ο διευθυντής της Π.Ε.Δ.Α. και πρώην Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Θεόδωρος Τούντας για τον οποίο, ο κ. Γ. Μαρκόπουλος, δήλωσε στον συνομιλητή του ότι κατά τη θητεία του στο δημαρχιακό αξίωμα, «έκανε σημαντικό έργο, εκτίμηση -όπως είπε- που συμμερίζεται η πλειοψηφία των συνδημοτών μου.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ