Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Στον Αρχηγό της Αστυνομίας ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αποτελεσματική θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών, όπως είναι οι συχνές περιπολίες στον Δήμο Γαλατσίου και γενικότερα τα εντατικά μέτρα αστυνόμευσης συζήτησαν ο  Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Μαρκόπουλος, με τον τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ  Καραμανλάκη. 

Κατά τη συνάντηση, υπογραμμίστηκε η από κοινού βούληση να δρομολογηθεί μία συστηματική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Γαλατσίου και της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο την προστασία των πολιτών.

«Τα θέματα που σχετίζονται με την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών είναι απόλυτη προτεραιότητά μας. Εξέθεσα στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας την κατάσταση στον Δήμο μας και συζητήσαμε πώς μπορούμε να δρομολογήσουμε κοινές δράσεις και παρεμβάσεις για την ηρεμία και την ασφάλεια στις γειτονιές του Γαλατσίου», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμαλάκης διαμήνυσε στον κ. Μαρκόπουλο ότι θα είναι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια και υπογράμμισε πως η Ελληνική Αστυνομία θέλει να είναι στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς η στόχευση είναι κοινή.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ