Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Πράσινο φως για την κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκρίθηκε η μελέτη για την κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου Γαλατσίου, στο οικοδομικό τετράγωνο Τράλλεων, Ηχούς, Έρσης και Εκάβης, το οποίο θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και θα αποτελεί στολίδι για την περιοχή.

Ο διαγωνισμός αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες μέρες κι εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά το πρότυπο νηπιαγωγείο θα είναι έτοιμο για την επόμενη σχολική χρονιά. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.340.000,00€.

Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τις αρχές του 2015 και ολοκληρώθηκε τελικά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Αθανάσιου Γιάνναρη, του Προέδρου της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Τιμολέοντα Κατσίπου και του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & ‘Έργων ΣΔΙΤ κ. Θεόδωρου Κυριαζόπουλου.

 

 

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, σε συνέχεια της συνάντησης στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ όπου υπογράφηκε η μελέτη κατασκευής, δήλωσε ότι : «Είναι μεγάλη χαρά να δημιουργείται ένα σύγχρονο και ασφαλές νηπιαγωγείο στον δήμο μας, το οποίο έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ